Χαθήκαμε ...
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τελευταία μας συνάντηση και είναι σαν να ήταν χθες. Όμως ποτέ δεν έπαψα να δημιουργώ, να ονειρεύομαι και να φαντάζομαι καινούργιες δημιουργίες με διαφορετικά σχέδια, υλικά και να κατασταλάζω σε συγκεκριμένα πλέον αντικείμενα που μου φέρνουν χαρά κάθε φορά που τα δημιουργώ.
Ευχαριστώ για τη βόλτα σας στη γειτονιά μου

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

macrame κύματα...

Εδώ είναι η πρώτη μας αγάπη και παντοτινή....Δύο βραχιόλια με διαγώνιους κόμπους μακραμέ που ενώνονται μεταξύ τους....Ένα θα σας πω ... παλεύαμε μια βδομάδα κάθε απόγευμα για να φτιάξουμε το ένα μόνο...Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά το αποτέλεσμα έκανε τον κόπο και την κούραση να ξεχαστούν μονομιάς!



Σε αυτά τα μακραμέ βραχιόλια δουλέψαμε διαγώνιους κόμπους με ένωση στο κέντρο


10 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο. Αξιζε η ταλιπωρία. φιλιά.
    ΥΓ που ή πως μπορώ να μάθω την τεχνική του macrame;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Όσο για την τεχνική θα αφιερώσουμε χρόνο και θα δείξουμε κόμπους και τεχνικές γιατί το έχουμε υποσχεθεί κατά επανάληψη ...Θα το πραγματοποιήσουμε όμως σύντομα!!!!!

      Διαγραφή
  2. Cute bracelets!!!
    Have a nice day!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ ! είναι πολύ ενθαρρυντικό να το ακούμε από μια καλλιτέχνιδα σαν και σένα!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχα βραχιόλια. Κάνω και εγώ μακραμέ αλλά είμαι στα πρώτα βήματα. Θέλω να προχωρήσω γιατί κάτι τέτοια βλέπω και καταλαβαίνω ότι είμαι πολύ πίσω! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλό μήνα και σε σένα ...το μακραμέ δε σταματάς ποτέ να το μαθαίνεις...αυτή είναι και η μοναδικότητά του...ότι χρειαστείς να ρωτήσεις μη διστάσεις....καλή επιτυχία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μου επιτρέψετε να σταθώ στην υπότιτλο του μπλογκ σας και να πω ότι εκφράζει απόλυτα τη δική μου ταπεινή σχέση με την κραφτικήν τέχνην ! Καλώς Σας Βρήκα και πάντα Καλές Δημιουργίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλώς μας ήρθες λοιπόν...ελπίζουμε να κάνουμε καλή παρέα.καλές δημιουργίες και σε σένα!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία τα βραχιόλια!!!Καλώς σας βρήκαμε.Κάναμε μια βόλτα στο μπλογκ σας για να σας γνωρίσουμε.Η δουλειά σας είναι εξαιρετική, μας άρεσε πολύ.Καλη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο έχουμε να πούμε και εμείς για εσάς! Κορίτσια καλές δημιουργίες και σε σας!

      Διαγραφή